Versiunea romana Switch to english version
cristi s.

M-am nascut in Bucuresti pe 6 Noiembrie 1977 si tot pe aici am crescut intr-o familie normala de muncitori ai epocii de aur.

Cele mai puternice amintiri din copilarie sunt bataile cu bate si scuturi de carton din cartier, pentru marele trofeu, care era o catelusa foarte frumoasa, cu cealalta gasca de copii de peste strada, si, nu in ultimul rand, marele derby Steaua – Dinamo.

Primul contact mai serios cu muzica l-am avut in clasa a V-a, cand diriga de muzica, d-na Gabriela Munteanu, m-a luat la marea Cantare a Romaniei (in cor), si tin minte ca am mancat prajituri si am baut Pepsi.

In liceu am avut prima trupa, RTS, in 1994 si bagam punk la greu. Din diferite motive trupa s-a spart si l-am cunoscut pe George. A urmat proiectul Destin Balcanic, proiect ce a dat piese foarte bune. Proiectul s-a spart din cauza mea, urmand o perioada de liniste in viata mea. M-am casatorit cu cea mai buna prietena a mea si am o fetita cool, care cred ca o sa-mi calce pe urme (sper) :)

Si au trecut opt ani de la ultima cantare cu Destin Balcanic de la Constanta, pana mi-a venit iar cheful, l-am sunat pe George pentru o colaborare si asa am ajuns in Stonebox.

Despre trupa Stonebox: ii ador pe baieti, toti sunt pentru mine cei mai buni instrumentisti din lume. Fara sa alocam timp maxim trupei, am scos niste piese supertari.

Imi place sa cant despre oameni, despre familie, despre incredere, despre locurile lasate in urma in goanna dupa bunastare, despre boala secolului: stresul, despre relatiile de cuplu, DESPRE VIATA.

Pasiunile mele sunt MUNTELE si SNOWBOARD-UL

Trupe preferate: SMASHING PUMPKINS, STEREOPHONICS, TIMPURI NOI, URMA, si, bineinteles, cea mai tare trupa: cea formata din fiica-mea si nevasta-mea.

Cam atat deocamdata, sper sa ascultati piesele Stonebox cu sufletul, nu cu mintea, si tinem legatura.

e-mail Cristi S.: cristis[at]stonebox.ro

cristis_1.jpg
cristis_2.jpg
cristis_3.jpg

COMPONENTA:

Ascultati noul single, King Of The World

NEWSLETTER!

Stonebox newsletter
Clic pe plic pentru a va inscrie!

VIZITATI-NE SI PE:

MySpace
www.myspace.com/stoneboxband

YouTube
www.youtube.com/stoneboxband

facebook
www.facebook.com/pages/Stonebox/

ReverbNation
www.reverbnation.com/stoneboxband

IN CURAND NOUL ALBUM!

coperta album